2019 - Adalim Rose

Prvním plodem spojení Latest a Elchiera je fantastická kobylka, kterou jsem pojmenovala Rose, Růženka. Je to poupátko, které se rozvine do krásy spojení velšské krve a arabské krásy. 


 

Rose je první hříbě ze spojení naší welsh cob klisny a plnokrevného arabského hřebce Elchiera. A můj tajný sen se plnil!

Narodila se kobylka se silnou kostrou, má skvělá kvalitní kopyta, po Elchierovi všechny černá. Má jeho hlavu, přemýšlivý výraz a dynamiku.
Po Latest zdědila její fantastický pohyb, spoustu prostoru, chuť se předvádět a dát do toho všechno.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rose je hříbě z matky welsh cob Limetree Latest: 

Latest 3 rokyLatest 3 roky

Bude skvělý kůň, geniální kombinace. Žádné problémy s výkrmem a nadváhou cobů, cukrovkou a dilematem, jestli jezdit nebo vystavovat. Bude to klisna se silnou kostrou, kvalitním exteriérem, luxusním pohybem a jezditelností, která bude zároveň elegantní a tvrdá. Kůň, na kterém můžete v jakékoliv disciplíně sportovat, užívat si ho jako celoživotního partnera, co Vás bude bezmezně milovat a zároveň ho můžete vystavovat, aniž byste museli řešit kondici. Zlatá střední cesta, s rozumem, která nevede do extrémů je za mě ideální! V dospělosti cca 150cm KVH. 

Otcem je plnokrevný arabský hřebec Elchiero, který je kombinací výkonnosti (jeho děd je evropský a francouzský skokový šampión HS Pirandelo) a exteriéru (babička Pikieta byla v roce 1987 prodána do USA v přepočtu za 3,2mil. Kč). 

 

 

Publikováno: 3.7.19 14:42 | Autor: Milada Macháčková | Kategorie: Limetree Latest
| Připojená galerie: 2019 - Adalime Rose