2019 - Adalim Gwyllt

Nádherná kráska, nezkrotná a neskutečně statečná, výjimečná kombinace welsh mountain pony a arabský plnokrevník, to je Adalim Gwyllt. 


 

Gwyllt je mimořádné dítě. Je produktem spojení špičkové WMP klisny Trawel Rafify, která už jako hříbě pod matkou dosáhla několika titulů v ČR i v zahraničí, mimo jiné na mezinárodním šampionátu zvítězila v kategorii hříbat všech sekcí. První rok u nás pro ní byl složitý a potřebovala čas. Rozhodla jsem si proto splnit sen a pokusit se vytvořit welara hříbě malé sekce. Rafifu jsme připustili arabským plnokrevným hřebcem Elchierem. Ze spojení se narodila nádherná princezna, hnědka bez odznaků., kterou jsem pojmenovala Gwyllt - nezkrotná, divoká.

Je to náš minikůň, který má ale pouze malé tělo, srdce je obrovské. I při své velikosti se ve stádě neztratí. Je výbušná, statečná, nezkrotná, radost sledovat, jak cválá se stádem, nejmenší trpaslíček, a bojuje o své místo. Bude to TOP pony, v dospělosti kolem 130cm KVH. Oboustranně špičkový původ se sportovními předpoklady, ušlechtilá kráska, která bude klenotem nejen ve welsh part bred výstavních kruzích. 

Publikováno: 9.7.19 15:40 | Autor: Milada Macháčková | Kategorie: Trawel Rafifa
| Připojená galerie: 2019 - Adalim Gwyllt