2016 - Adalim Marianne

Tři týdny stará

Když se Summerflash chvíli přede mnou narodila opět nádherná holčička, když jsem se po svém porodu procházela po pastvině a dívala se, jak hříbátka rostou a prospívají, rozhodla jsem se jí pojmenovat Marianne - Marjánka. Stejně, jako tu mojí lidskou...  Bude totiž ideální rodinný pony - pro děti, ale i pro maminku. Marjánka, pony s fantastickým exteriérem i povahou k všestrannému využití.


 

Summesflash - naše špičková chovná klisna WMP, láska našich dětí, dává v kombinaci s Bendigem červené bělouše. Mimořádně zajímavá a líbivá barva, kterou má letošní Marjánka ještě vylepšenou lysinou a ponožkami. 

Je to korektní, milé hříbě s nádhernou hlavou a velkým okem. Kombinací coba a sekce A je welsh pony of cob type - sekce C. Nejméně zastoupená sekce velšů. 

Marianne je mile zvídavá, sebevědomá, ve stádě velkých koní se neztratí. Bude to ideální pony pro dítě od jeho jezdeckých začátků klidně až téměř do dospělosti. Citlivý a vnímavý pony, lehce ovladatelný i manipulovatelný.

 

Její aktuálně 5letá sestra Summer Night, která mimo jiné vyhrála sekci C na mezinárodním šampionátu Welsh pony a cob, je něco málo přes 130cm KVH, sportuje. Vypadala by ale fantasticky i v kočárku či sulce.

 

Pony, který bude ideálním jezdeckým pony pro dítě, ale zároveň i lehčího dospělého, který ho bude moci korigovat a pokud bude mít chuť i jezdecky využívat. 

Publikováno: 18.9.16 14:40 | Autor: Milada Macháčková | Kategorie: Vennebos Summer Flash
| Připojená galerie: 2016 - Adalim Marianne