2011 - klisna Adalim Summer Night

V roce 2010 nás Summerflash potěšila nádhernou kobylkou, kterou jsem pojmenovala Summer Night. Jednu letní noc se narodila vzadu v třešňovém sadu..


1,5měsíce

V roce 2010 jsem večer přihlížela porodu nádherné kobylky. Hnědka s obrovskýma očima, inteligentní, rychlá.1,5měsíce

 

Vyrostla v naší koňské školce a v červnu jsme se rozhodli, že jí budeme prezentovat na mezinárodním šampionátu v Hradci Králové - dobře jsme udělali.

šampionát 2010

Summeflash mezinárodní šampionát

 

 

 

Summer Night vyhrála kategorii Hříbata welsh pony of cob type od 3týdnů a odvezla si parádní pohár a pochvalu od rozhodčích. Měli jsme velkou radost! Bravurně zvládla cestu přepravníkem i ruch na výstavě.
šampionát 2010

Po odstavu byla prodána spolu s polosestrou welsh cob a holky odcestovali k Praze. Nová majitelka je svědomitá, jsme jí velice vděční, že nás pravidelně informujeme a tak máme přehled, jak holky rostou:

"....malou Summerflash jsme přejmenovali pracovně na Colorku, protože mění barvu srsti podle počasí J  Už je dodělaná, má pěkné silné nožky, je taková podsaditá, pevná, v kohoutku má něco okolo 133cm. Děti ji obsedly v listopadu a dnes s nimi cca 3x týdně chodí na menší vycházky do lesa s ostatními koňmi. Je suprová, absolutně bezproblémová, ale také hrozně mrštná, rychlá a obratná. Jezdí na ni jen děti, co už něco umí, aby měly jemnou ruku a nezkazily ji. Ona je chodivá, nemusí se vůbec pobízet, ještě se trochu i hrne dopředu, takže občas ostatní koně obklusávají jednou pole a Colorka ho cválá 3x, ale nevyhazuje a to je důležité. Nechá se od dětí vézt, naposledy už jsme zkoušeli i jízdárnu, ale při tomto počasí není nic moc, tak přešla s dětmi jen nějaké kavalety. Pomaličku se to srovnává,  je to ještě koňské mimino a práci má teprve před sebou, teď je to jen o radosti z pohybu.... "

2014 Summer Night (přejmenovaná na Colorku) absolvovala znovu šampionát, kde skončila třetí. Byla zapsána do chovu a začala jí pracovní kariera ponyho pro děti. Zhostila se jí se ctí a dělá nám radost i na dálku.

 

3letá krasavice, podzim 2014:

3letá3letá3letá

 

 

Publikováno: 30.6.14 16:12 | Autor: Milada Macháčková | Kategorie: Vennebos Summer Flash
| Připojená galerie: 2011 - Adalim Summer Night