2015 - hřebec Adalim Hosan

Když jsem pro hřebečka hledala vhodné jméno, nemohla jsem nevzít v potaz, jak je nádherně "pomalovaný" - lysina a čtyři bílé ponožky. Dostal proto jméno Adalim Hosan, což znamená velšsky podkolenka:-)


2015

Když se Hosan narodil, byl tmavě nazlátle hnědý, z dálky na mě zářily čtyři podkolenky a lysina. Nádhera!den po narození

Aktuálně mění hříběcí srst za něco seriózního, zesvětlal a od ocásku vylínává zase do tmavě hnědé, tak se necháme překvapit.

Je to silné, vitální hříbě, narozené a odchované venku. Inteligentní, temperamentní kluk, kterého zároveň jen tak něco nerozhodí.2015

 

 

V červnu se Summerflash absolvoval mezinárodní šampionát v Hradci, odkud si odvezl krásné 3.místo v silně obsazené třídě. Choval se vzorně, cestu zvládl jako profesionál. Pevně doufáme, že to bude špičkový kůň do rodiny a k dětem, stejně jako jeho oba rodiče, Ben a Summerflash.

Summerflash je 150% poník našich dětí, nechá se od nich kompletně obstarat, odvést od stáda, dcerka jí sama uvede na vyjížďce, byť se teprve učí vysedat.

Hosan bude cca 135cm KVH vysoký pony do profesionálního sportu pod sedlo i do zápřahu, luxusní kamarád a klidně i zajímavý plemeník. To nejcennější na koních, kterým při společných chvílích svěřujeme svůj život, je charakter - a to věříme, že se v jeho případě povede, že bude především výborný partner pro život a všestranné využití.

2015

Zajímá Vás, co z našeho krasavce vyroste? Jelikož za sebou máme už kus chovatelské práce, můžete se podívat na fotky a videa předešlách sourozenců:

Adalim Toby: Letos 3letý bratr

Adalim Summer Night, 4letá sestra 

Publikováno: 22.6.15 12:57 | Autor: Milada Macháčková | Kategorie: Vennebos Summer Flash
| Připojená galerie: 2015 - Adalim Hosan