2014 - klisna Adalim Desiree

V letošním roce nás Historka opět potěšila klisničkou, kopií loňského roku - je to obrovská, silná světlá hnědka s hvězdou. Dostala jméno Adalim Desiree.


 

Desiree se narodila opět na pastvině, uprostřed koňské rodiny. Od začátku byla obrovská a silná, ihned se postavila. Bylo brzy ráno a padal mírný mlžný déšť a bylo úplné ticho. Koňský život u nás tráví v hříběcí školce na pastvinách v každém počasí.

Kombinace teplokrevné krve matky History of our Love a welšské ze strany otce Taraca Bendiga se nám již dvakrát osvědčila. Hříbata jsou veliká, dobře vázaná k nádhernou horní linií a korektním krkem (což se u teplokrevných klisen vyskytuje sporadicky...).

V dospělosti jsou v typu teplokrevného koně s bonusy, které přináší kombinace s cobem - výborná kopyta, dynamický temperament a láskyplná povaha se silnou vazbou na majitele. A hlavně odolnost a zdraví - veterináře uvidíte jednou ročně při vakcinaci.

Předešlí sourozenci dosáhnou v dospělosti přes 155cm, mají prostorné chody a dobře se s nimi pracuje. Zkušenosti majitelů a další obrázky najdete v článku

Isoldě (2013):

1,5roku

 

 

 

 

 

 

 

a Tristanovi (2014) 2014 - 2letý

Publikováno: 26.6.14 13:48 | Autor: Milada Macháčková | Kategorie: Český teplokrevník
| Připojená galerie: 2014 - Adalim Desiree