2014 - klisna Adalim Belisame

V roce 2014 se Summerflash povedla krásná kobylka, prokvetlá hnědka s hvězdou. Pojmenovali jsme jí keltským jménem Belisame - v překladu "ze všech nejzářivější". 


Belisame, Beliska se narodila na pastvině chvíli po západu slunce. Summerflash je pečlivá a úzkostlivá mamina, tak jí hned nutila vstát a podle potřeby se stěhovat, teprve potom se uklidnila a odpočinula si.

 

Beliska se zatím jeví jako hříbě se silnou kostrou, jemnou hlavou. Aktivní, živé. Je to mladší kopie letos 3-leté sestry Adalim Summer Night, z čehož lze usuzovat i na její exteriér v budoucnu - cca 135cm KVH, jemná hlava, aktivní, živá povaha, pracovitá, nezákeřná, snaživá, velice inteligentní.

 

Vennebos Summerflash je velice kvalitní chovná klisna wmp, narozená v Holandsku. Jako odstávče byla prodána do severního Německa, kde působila v chovu sportovních koní a pony Reitponygestüt Falkenhof manželů Schnee. Je to typická WMP k dětem, fantastické povahy, ochotná a snaživá, zároveň je to klisna s kvalitním exteriérem. V roce 2010 se stala vícešampionkou na mezinárodním šampionátu velšských koní v Pardubicích 2010, vícešampionkou 2011 a 2. skončila i v sekci wmp starší klisny 2011. V roce 2013 se ve stejné kategorii opět umístila na stříbrném místě a odvezla si opět titul vícešampion.

Otcem kobylky je náš hřebec Taraco Bendigo, importovaný z Velké Británie.



Publikováno: 30.6.14 15:52 | Autor: Milada Macháčková | Kategorie: Vennebos Summer Flash
| Připojená galerie: 2014 - Adalim Belisame