2017 - Adalim Maygan

v novém

Letos se New Age povedla kobylka. Kráska s hvězdičkou na čele, jež mě inspirovala i při výběru jména - Maygan - velšsky perla. 


Maygan, pracovně Mája, je velké silné hříbě, které je zároveň inteligentní a příjemně zvědavé, Když chodím klisny krmit jádrem, prodere se mezi všemi a strčí mi hlavu do kbelíku. Maygan bude špičkový kůň k všestrannému využití. Jako málokterý cob má předpoklad dosáhnout 160cm KVH. Ať budete chtít vystavovat, zapřahat nebo sportovat pod sedlem, nikdy nesáhnete vedle.

Její matka New Age je původem britská klisna s mimořádným pohybem. Její hříbata jsou jemná, charakterní a vyrovnaná. 

Bendigo je náš osvědčený plemeník, můj velkorysý jezdecký partner. Oba jsou klasičtí cobové - tvrdí koně nezdolného zdraví se skvělými kopyty. I když jsou menší a robustní, oba mají mimořádnou mechaniku pohybu, Ben předává hříbatům výborně tvarovanou horní linii a dlouhý, skvěle nasazený krk.

2012

A jelikož chováme už nějaký pátek, můžete si prohlédnout na našich stránkách i všechny předešlé pravé sourozence. Adalim Ceana je dvojnásobnou (2016, 2017) vítězkou své kategorie z Mezinárodního šampionátu v Hradci Králové.
Nejstarším je letos 5letý Aston viz foto, můj favorit:-)

Publikováno: 4.7.17 19:34 | Autor: Milada Macháčková | Kategorie: Limetree New Age
| Připojená galerie: 2017 - Adalim Maygan