2016 - Adalim Swil

New Age nás potěšila obrovským a silným hřebcem s hvězdou ve tvaru srdce. Když jsem ho po porodu hladila a vyndavala z placenty, šťouchala do něj i do mě - rychle vstávat, odcházíme vstříc jarní mlze... Pozorovala jsem ho, jak se klátivě potácí za mámou, z právě narozeného tělíčka vychází pára. Bude to tvrdý, statečný kůň, náš další plachý hoch - odtud dostal velšské jméno Swil.


 

 

Swil jde ve stopách svých sourozenců - je na pomezí mezi tmavým plavákem a hnědákem. Čelo mu zdobí lysinka ve tvaru srdce. 

Mezi hříbaty je vyhledávaným společníkem. Je silné kostry s laskavým okem.

Mezi coby bude výjimka, má potenciál, aby dorostl 160 cm KVH, čímž se ještě rozšiřuje pole jeho využití - exkluzivní pohyb na drezuru, výbušně dynamický na parkur, jistý a odolný v terénu.

Prostě celoživotní přítel, ať budete chtít vyzkoušet či dělat na profesionální úrovni jakoukoliv jezdeckou disciplínu či jen trávit volný čas po boku výjimečného tvora.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Bendiga nemusím nijak extra představovat. New Age je zvláštní klenot našeho stáda - naše divoká impozantní kráska. Swil půjde v jejích stopách, věřím, že je to potencionální špičkové zvíře s nevídaným pohybem.  

Publikováno: 18.9.16 14:35 | Autor: Milada Macháčková | Kategorie: Limetree New Age
| Připojená galerie: 2016 - Adalim Swil