2015 - Adalim Sunshine

6/2015

V roce 2015 nás Latest potěšila kobylkou. Když jsem jí pár týdnů po porodu fotila, znovu jsem se nemohla nabažit toho, jaká Latest je a jaká věřím, že bude i její holčička.

Ideálně, cca 150cm KVH velké, výborně osvalené zvíře s fantastickou linií krku, pevně vázané, dobromyslné a inteligentní. A ten pohyb, na to se nejde vynadívat, když vidíte, s jakou elegancí a nevídanou mechanikou se hýbe takový "kolos". Silný a přesto na zacházení jemný a příjemný kůň, ideální životní parťák... 


6/2015
Latest se letos hřebila téměř nejpozději z celého stáda. Narodila se jí krásná kobylka, hnědka s malou tečkou na čele.

Dala jsem6/2015 jí jméno Sunshine.

Hříbata od Latest jsou povahově hodně podobná - snaživá, klidná, i když se něčeho obávají, ve většině případů se člověk může spolehnout na jejich klidnou hlavu.

Suny je podobná, temperamentní, ale bez přehnané výbušnosti.

Po obou rodičích si nese předpoklad silné konstituce a pohodové povahy, klidně bych jí doporučila jako koně pro začínajícího chovatele či miláčka celé rodiny.6/20156/2015

Cobové z našeho stáda jsou absolutně nenároční, extrémně dobře krmitelní, s výbornými kopyty. Věříme, že i Alba bude fantastický životní společník, s kterým budete mít jen ty minimální výdaje za prevenci a dávat Vám bude maximum - pod sedlem, v zápřahu, ve výstavním kruhu, prostě v životě vůbec:-)

Publikováno: 20.7.15 13:27 | Autor: Milada Macháčková | Kategorie: Limetree Latest
| Připojená galerie: 2015 - Adalim Sunshine