2015 - Adalim Seren

Seren 2roky

Adalim Seren - welsh part bred kráska narozená na jaře 2015. Obrovská silná klisna měděné barvy, která Vás při vzhledu teplokrevného koně příjemně překvapí nádherně tvarovaným krkem a velkým, moudrým okem. Bude ideálním všestranným koněm i pro náročného jezdce.


6/2015

 Historky letošní kobylka je opět hnědka s malou hvězdou na čele - od té dostala i jméno Seren, což je velšsky hvězda. Je téměř totožná s předešlými sourozenci, obrovské silné hříbě.

Tato zajímavá kombinace je na českých kolbištích již k vidění. Výsledkem bývají koně v teplokrevném typu, velká a silná zvířata s výborným pohybem a mechanikou. Jsou kombinací požadovaných vlastností obou rodičů – jezditelnost, fenotyp a výška teplokrevníků, nenáročnost, charakter a výborně ovladatelný, živý temperament cobů.

 

Seren je narozená a odchovaná venku ve stádě, se sourozenci v naší hříběcí školce. Už teď je vidět, jak je to krásně stavěné, silné6/2015 hříbě s fantasticky nasazeným a modelovaným krkem a horní linií. Její předešlí sourozenci jsou v typu teplokrevných koní, bez běžných standartních deficitů - mají silnou kostru suchýma nohama, jsou extrémně nenároční, hodně fixovaní na majitele.

6/2015 

Seren bude ideální kůň k všestrannému sportovnímu využití, vhodná i pro těžšího jezdce. V dospělosti cca 155-160cm KVH.

 

 

Publikováno: 20.7.15 18:38 | Autor: Milada Macháčková | Kategorie: Český teplokrevník
| Připojená galerie: 2015 - Adalim Seren