2014 - klisna Adalim Ceana

V roce 2014 se nám od New Age opět povedla kobylka. Narodila se během dopoledne, šedá jako myška. Dostala jméno Ceana (Kena) - keltsky dobrá, krásná, jasná.


Vloni nás postihla smůla, slabě řečeno. Bylo to takové uhození do tváře od osudu. Age se narodila kobylka, o kterou jste přišli, když dosáhla věku 2měsíců. Během dvou dnů, i přesto, že jsme jí ihned transportovali do Heřmanova Městce na specializovanou kliniku. Verdikt zněl "nespecifikovaný zánět" - neměla teplotu, průjem, nic.

Letos se narodila kobylka opět, jiná, černá plavka s nádhernou lysinou. Age mě nechala asistovat u porodu, ale jak se malá postavila, byla nezvratně rozhodnutá si o ní letos pečovat bez mojí pomoci... Plně jí chápu, ale před odstavem si jí taky chci užít já a připravit jí do nového domova:-)

Malá Ceana je kopií letos 2letého bratra Astona.

 

 

Barvou bude černá plavka. Jako výjimka mezi coby bude veliká, kolem 160cm KVH. Aston má ve 2letech cca 155cm KVH a stále roste (Ben, otec hříbat, se mění a roste ještě v šesti letech).

Aston 2roky šampionát

 

Její matka New Age je v našem stádě mimořádná - velkorysá, dobrosrdečná, s jiskrou, které si všimne každý. Kůň i pro těžkého2012 dospělého, nenáročný, impozantně krásný..

 

Publikováno: 1.7.14 18:33 | Autor: Milada Macháčková | Kategorie: Limetree New Age
| Připojená galerie: 2014 - Adalim Ceana