2011 - klisna Adalim Fruit of Love

V polovině dubna během večerního krmení si Latest bez nějakých zjevných příznaků lehla a během pár minut byla na světě kobylka. Latest porodila jako zkušená matka, bylo úchvatné tomu v tichu přihlížet


PorodPorodPorod

Zázraku narození a prvních doteků matky a hříběte, jejich něžnému ržání, se nikdy nedá nabažit...

PorodPorod - tety mě kontrolujíUž vstávám!

Dva měsíce

Kobylka klisny Latest je po našem hřebci Taraco Bendigo. Je to jediné hříbě welsh cob, které je bylo v ČR v roce 2011 nabídnuto po Bendigovi k prodeji.

Adalim Fruit of love (plod lásky) - jak jsme ji pojmenovali, protože první námluvy Latest byly opravdu úžasné - je hříbě silné kostry s krásnou hlavou a ušlechtilým uchem. Vždycky se kochám tím, jak mě zahlédne a špičky uší se jí zvědavě otočí směrem dovnitř, jako by se chtěly dotknout. Barvu má po matce, je to hnědka s decentním nosním pruhem a vysokými ponožkami na všech čtyřech.

Dva měsíceDva měsíce

Fruit of love se narodila uprostřed stáda, během pár minut se postavila a za půl hodiny jí matka odvedla na horní pastvinu. Je to vůdkyně naší hříběcí "školky", kamarádům nedá ani minutu oddechnout.
Zatím se jeví, že bude mít stejný pohybový potenciál jako její rodiče. Věříme, že to bude kvalitní chovná a výstavní klisna, skvělá parťačka pod sedlo nebo do kočáru.

Dva měsíceDva měsíce

Dva měsíce

Publikováno: 8.10.11 19:49 | Autor: Milada Macháčková | Kategorie: Limetree Latest
| Připojená galerie: 2011 - Adalim Fruit of love