Úvod

Hezký den!
 

Rádi bychom Vás uvítali na našich internetových stránkách. Jelikož je spektrum našich činností poměrně široké, zkrátíme představování a sami si vyberete, kam chcete u nás nahlédnout.

Přijměte prosím tedy pozvání na virtuální návštěvu, ale nezapomeňte, rádi Vás uvítáme u nás v Podkrkonoší kdykoliv i v reálu!

Po přestěhování jsme se rozšířili a přeměnili v chovatelské středisko a nevyhnuly se nám asi moderní technologie, můžete nás sledovat i na FACEBOOKU.



Naleznete nás na nové adrese na samotě u solární elektrárny...

EQUICAN - Macháčkovi
544 42 Choustníkovo Hradiště 116 
(nenechte se zmást adresou!
bydlíme před vjezdem do obce Vlčkovice, tj. směrem od Hradce Králové odbočka před Hradištěm,
když dorazíte do Hradiště, jste již špatně:-)

S pozdravem      

Milada a Jaroslav Macháčkovi

Jaroslav: +420 777 619 436
Milada: +420 777 161 943 (méně dostupná)

e-mail: kontakt@machackovi.cz


Prosím nebojte se při nedovolání napsat sms, ozveme se zpět. Používáme telefon spíše jako pevnou linku a bereme ho pouze do večerníčku (tj. do sedmi večer pro nedočkavé:-)
Návštěvy prosíme hlaste předem. Pracujeme na směny, farmu máme pouze jako velký koníček, tak dobře míněné krátké zastavení v jedenáct dopoledne může znamenat rozespalého pana domácího, lezoucího zoufale z postele:-))
 

 

 

 

Novinky
13.12.2020 15:22

Minulý týden jsme se rozhodli k velkému kroku a po deseti letech jsme ukončili chov českých červinek... Doubravce jsme našli skvělé místo, kam se přestěhovala za přítelkyněmi a moc si přejeme, aby dělala minimálně stejnou radost dál, jako dělala ty roky nám. Nebylo to jednoduché, ale můj nástup do práce, doktorát a snaha zkvalitňovat chov koní nás nutí být realisty a než dělat deset věcí blbě, je lepší zatnout zuby a sebrat odvahu ke změnám...

Petr narozeníDoubravka

19.11.2020 8:44

Letošní rok, ač zasažený koronavirem, byl pro nás více než úspěšný. Ben podal neuvěřitelný výkon na military Zlatá podkova 2020. Vyprodali jsme obrovskou rychlostí celý ročník hříbat a i to, co jsem původně prodávat nechtěla, ale odhodlala jsem se. A sebrala jsem odvahu a vyrazila na první výstavu s naším arabským hřebcem Magic Eternity, byť je dvouletý a strašně ošklivý, samá noha a žádné tělo. A dopadlo to neuvěřitelně!! 

Magic Eternity - GOLD CHAMPION Colts 2-3 Years Old!! GOLD JUNIOR COLTS CHAMPION 2020!!! Vyhrál všechno, co mohl.. krásný začátek, jsem tak šťastná! A od ledna 2021 u nás na něj čekají první nevěsty, velšské a arabské.



24.7.2020 19:06

A poslední dvě princezny na prodej. Plnokrevné klisny Najmat a Amal, pravé sestry a obě naše klenoty...



24.7.2020 18:03

Bendigo zase potvrdil, o jak mimořádného koně se jedná... Zlatá podkova v Humpolci - všestrannost o víkendu, kdy téměř nepřetržitě pršelo, s tak obtížným krosem, který nedokončilo 8 koní (více než třetina startujících!). Ben je v průměru o dvacet centimetrů menší než běžný teplokrevník, ale opět dokázal, že má mnohem větší srdce. PŘIVEZL SI 5. MÍSTO!! Neuvěřitelný výsledek, jsme moc šťastní!



5.7.2020 19:25

PRODANÁ! Další je na řadě Jasmínka, roční welara kobylka. Šetřila jsem si jí pro sebe, ale osud tomu chce jinak.. Více o ní ZDE.



 

 

Dakara i další rok ze spojení s Elchierem přivedla na svět klisnu. Čekali jsme na ní dlouho, ale přišla na svět jedno klidné jarní ráno stejně klidně, jen v několika vlnách... Proto Amal, Amálka. Arabsky něžná

Publikováno: 24.7.20 18:37 | Připojená galerie: 2020 - Adalim Amal | Kategorie: Dakara
90 položek
 1  2 3 4 5 6 7 8 9  . . .  88 89 90
Dopředu